U kunt op drie manieren uw premie AOV berekenen en een scherpe offerte ontvangen voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering.

AOV berekenen via de Amersfoortse direct

aov berekenenU kunt direct de premie AOV berekenen bij de Amersfoortse en de arbeidsongeschiktheidsverzekering online afsluiten. Wanneer u precies weet wat u wilt is dat erg interessant.
U heeft bijvoorbeeld al een berekening van de Amersfoortse ontvangen en deze blijkt precies bij uw situatie te passen. Het enige struikelblok kan dan zijn dat u verwacht dat u hoge advieskosten voor uw kiezen krijgt. Bij AOVzonderprovisie kunt u de premie AOV berekenen voor de Amersfoortse en online direct  afsluiten. Wij berekenen voor het direct afsluiten bij de Amersfoortse slechts éénmalig 149,00 afsluitkosten. De resterende looptijd  betaalt u slecht €60  per jaar administratiekosten.

AOV berekenen op basis van execution only

aov berekenen

Het kan zijn dat u al heeft onderzocht hoe uw AOV er precies moet uitzien. Execution only is dan voor u een uitstekende keuze. En dat scheelt u veel geld! Bij execution only zijn we door de wet verplicht u te wijzen op een aantal zaken. Wij vragen u daarom de verplichte kennistoets in te vullen. Vul daarna het offerteformulier in. Op basis van het offerteformulier kunnen wij  de premie AOV berekenen van de arbeidsongeschiktheidsverzekering met de beste voorwaarden en de scherpste premie. Wij nemen hier alle verzekeraars in mee. Wij berekenen hiervoor éénmalig €275  en €60 administratiekosten tot aan einde looptijd van de verzekering.

AOV berekenen op basis van volledig advies

aov berekenenWij kunnen ook uw AOV berekenen op basis van een volledig advies. Vul het klantprofiel formulier in en wij krijgen een goed beeld van uw financiële situatie.  Op basis van dit klantprofiel berekenen wij voor u meerdere offertes. Wij brengen dan een advies uit dat het beste bij u past. Voor een volledig advies betaalt u éénmalig €495 en €60 onderhoudskosten tot aan einde looptijd van de verzekering.

Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat, neem dan contact met ons op!
AOVzonderprovisie.nl is onderdeel van Hanzestedenbedrijfsverzekeringen.