AOV verzekering Klaverblad kent twee  AOV verzekeringsvormen. Dit zijn de Royaal  en de Royaal Plus AOV. Bij Royaal Plus krijgt u hulp om weer binnen uw eigen bedrijf aan het werk te gaan.

AOV verzekering KlaverbladKiest u voor een AOV verzekering Klaverblad Royaal, dan helpt Klaverblad verzekeringen mee om voor u werk te vinden buiten uw eigen bedrijf. Dit is een duidelijk verschil met de Royaal Plus AOV. Bij de Royaal Plus krijgt u ook hulp om bij ziekte weer aan het werk te gaan binnen uw eigen bedrijf. Lukt dat niet dan hoeft u geen ander werk te doen. Zelfs als u dat wel zou kunnen. De Royaal Plus is een sommenverzekering en hanteert als beroepscriterium beroepsarbeidsongeschiktheid. De Royaal AOV beoordeelt na drie jaar op basis van passende arbeid.
Klaverblad beoordeelt welke werkzaamheden normaal gesproken bij uw werk horen en welke niet. De werkzaamheden worden vergeleken met de werkzaamheden die u  ondanks uw ziekte nog wel kunt doen. De AOV verzekering van Klaverblad is iedere dag op te zeggen. Ook is het mogelijk om uw verzekering tijdelijk stop te zetten. Dit vanwege het accepteren van een loondienst betrekking of het maken van een verre reis. Dit kan voor maximaal een jaar. U betaalt tijdens deze periode minder premie. Aan het einde van de periode kunt u de verzekering weer voortzetten zonder gezondheidsverklaring. Bij Klaverblad is het mogelijk om tot 100% van het gerealiseerde inkomen over de afgelopen drie jaar te verzekeren, mits dit niet meer is dan 90% van de prognose. Prognose moet wel goed onderbouwd worden.

Kiest u voor een AOV verzekering Klaverblad, dan kiest u automatisch voor een offerte zonder advies. Daarvoor dient u ook de kennistoets AOV in te vullen.

AOV verzekering klaverblad

Wilt u, voordat u een keuze maakt, eerst contact met ons: Bel ons: 085-7600123 of vul het contactformulier in!

AOVzonderprovisie.nl is onderdeel van Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen B.V. en is gespecialiseerd in AOV verzekeringen