AOV Verzekering Allianz | Allianz heeft vijf verschillende AOV verzekeringen. Het belangrijkste verschil is hoeveel zekerheid deze verzekeringen geven.

AOV verzekering AllianzBinnen de AOV verzekering Allianz zijn 6 verschillende keuzes mogelijk.

AOV Verzekering Allianz – Essentie
Allianz Essentie is een schadeverzekering. Hoe hoog de uitkering is, hangt af van uw inkomen de laatste drie jaar en van het percentage dat u arbeidsongeschikt bent geworden. Bij aanvang van de verzekering hoeft u het inkomen niet aan te tonen. Pas bij arbeidsongeschiktheid moet u uw inkomen aantonen. De zogenaamde correctiebepaling wordt toegepast. Nadeel van deze verzekering is dat de uitkering gebaseerd wordt op uw inkomen over de laatste drie jaren. Uw uitkering kan dus lager uitvallen dan het bedrag dat op de polis vermeld staat.

AOV Verzekering Allianz –  Absoluut
Bij deze verzekering hangt de uitkering alleen af van het percentage dat de arbeidsongeschiktheid. Het maakt niet uit of uw inkomen is gedaald. U dient daarom bij aanvang uw inkomen aan te tonen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van jaarrekeningen en een prognose van uw opdrachten het komende jaar.  Bent u startend ondernemer dan kijkt Allianz naar uw inkomen uit loondienst de afgelopen drie jaar. De AOV verzekering Allianz is een sommenverzekering.

AOV Verzekering Allianz – Maatwerk
Ook Allianz Maatwerk is een sommenverzekering. Met de Maatwerk verzekering kiest u zelf uw dekking en krijgt u flexibiliteit om de verzekering aan te passen.

AOV Verzekering Allianz – Fundament
De Allianz Fundament is eveneens een sommenverzekering. Deze verzekering heeft een heel eenvoudig uitkeringsschema.  Bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid betaalt Allianz een uitkering van 50%. Bent u meer dan 65% arbeidsongeschikt, dan wordt het volledig bedrag uitgekeerd.

AOV Verzekering Allianz – Ongevallen Plus
Met deze verzekering krijgt u alleen een uitkering wanneer u door een ongeval arbeidsongeschikt bent verklaard. De Allianz Ongevallen Plus is een schadeverzekering. U hoeft uw inkomen bij aanvang van de verzekering niet aan te tonen.

De AOV verzekeringen van Allianz kunt u aanvragen tot u 63 wordt. Wanneer u een fysiek zwaar beroep uitoefent is de maximale acceptatieleeftijd 56 jaar. U sluit een AOV verzekering van Allianz voor een periode van 1 jaar. Na deze contractperiode is de verzekering per direct op te zeggen met een wachttijd van één maand.

Kiest u voor een AOV verzekering Allianz, dan kiest u automatisch voor een offerte zonder advies. Daarvoor dient u ook de kennistoets AOV in te vullen.

aov verzekering Allianz

Wilt u, voordat u een keuze maakt, eerst contact met ons: Bel ons: 085-7600123 of vul het contactformulier in!

AOVzonderprovisie.nl is onderdeel van Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen B.V. en is gespecialiseerd in AOV verzekeringen