De AOV Verzekering Movir kent twee verzekeringen: de Soepel & Zeker AOV voor ondernemers en de Beroeps AOV voor medisch of zakelijk professionals.

AOV verzekering MovirAOV verzekering Movir |De Soepel & Zeker

De Soepel & Zeker AOV voor ondernemers biedt een kortlopende verzekering die maximaal 5 jaar uitkeert bij arbeidsongeschiktheid en een langlopende verzekering die blijft uitkeren tot de gekozen eindleeftijd. De kortlopende verzekering biedt een scherpe premie. Wanneer u meer gaat verdienen of uw privé situatie verandert, kunt u makkelijk overstappen naar een langlopende Soepel & Zeker AOV. U kunt de verzekering dagelijks aanpassen en indien gewenst opzeggen. De Soepel en Zeker AOV is een sommenverzekering en gaat uit van het criterium beroepsarbeidsongeschiktheid.

AOV verzekering Movir | Beroeps AOV voor medisch of zakelijk professionals.

Wanneer u een Beroeps AOV afsluit wordt deze verzekering aangevuld met de diensten van Elestia. Elestia is een dienst van Movir en zijn er uitsluitend voor Movir verzekerden en inwonende gezinsleden. Elestia biedt deskundige professionals en deskundige coaching.

 

Kiest u voor een AOV verzekering Movir, dan kiest u automatisch voor een offerte zonder advies. Daarvoor dient u ook de kennistoets AOV in te vullen.

aov verzekering movir

Wilt u, voordat u een keuze maakt, eerst contact met ons: Bel ons: 085-7600123 of vul het contactformulier in!

AOVzonderprovisie.nl is onderdeel van Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen B.V. en is gespecialiseerd in AOV verzekeringen