aov verzekering
Er kan een barstje komen in uw leven

4 redenen waarom een AOV verzekering belangrijk is.

Het belang van een AOV verzekering wordt vaak door ondernemers onderschat. Een AOV verzekering wordt als duur ervaren en de mening van veel ondernemers is: “Ik word toch niet ziek.”

Maar word je wel ziek,….wat dan! De overheid biedt namelijk geen inkomen wanneer u arbeidsongeschikt raakt. In het ergste geval belandt u in de bijstand. Maar voordat u recht heeft op de bijstand wordt er eerst gekeken wat u nog aan kapitaal heeft. Als uw partner werkt, wordt de bijstandsuitkering aangepast of in het ergste geval ontvangt u geen bijstandsuitkering. Heeft u een eigen huis? Dan moet u dat eerst verkopen voordat u een uitkering ontvangt. Al die ellende kunt u zich besparen met een goede AOV verzekeringen en┬ákunt u het leven blijven leiden dat u gewend was voordat u ziek werd.

AOV verzekering biedt rust:

Bewust of onbewust, u bent altijd bezig met uw toekomst. Dat geld voor het risico op arbeidsongeschiktheid, maar ook bijvoorbeeld voor uw pensioenvoorziening. U weet dat u er wat aan moet doen, maar vanwege de kosten stelt u het nog maar even uit. Maar ik kan u verzekeren dat er geen dag voorbij gaat of u moet aan de risico’s denken: wat als ik ziek wordt? Hoe gaat het dan verder met mijn gezin? Kan ik mijn hypotheek dan nog wel betalen? Hoe zicht mijn oudedag eruit?
Een goede AOV verzekering biedt u als ondernemer rust en u kunt zich meer focussen op uw bedrijf.

Met mijn spaarpotje los ik het arbeidsongeschiktheidsprobleem wel op:

Een veel gehoord argument om geen AOV verzekering af te sluiten is, dat u wel een spaarpotje heeft om in uw inkomen te voorzien. Dat is gedeeltelijk waar, maar hoeveel heeft u nodig tot uw pensioenleeftijd? En wilt u die spaarpot enkel gebruiken om uw arbeidsongeschiktheid op te vangen? Een spaarpotje is meer voor eerste hulp bij ongelukken en vaak niet voldoende om voor langere tijd in uw inkomen te voorzien.
Een voorbeeld: U wordt op uw 40ste arbeidsongeschikt en u kunt helemaal niet meer werken.Bij een inkomen van 35.000 euro heeft u al gauw een spaarpot nodig van 900.000 euro. Niet iedereen heeft dit op de bank staan.

Het inkomen van uw partner is veelal niet voldoende:

U zult denken:” Bij arbeidsongeschiktheid kan ik altijd nog terugvallen op het inkomen van mijn partner.” Soms is dat waar! Maar hoe zit het dan met uw hypotheek? Die is meestal afgestemd op twee inkomens. En wat als uw relatie strandt? Dat gaat niet gebeuren zult u denken. Maar het knaagt aan u. Elke dag.

Kies een AOV verzekering die bij u past:

U kunt op veel manieren een AOV verzekering afsluiten. Wanneer u veel spaargeld heeft, kunt u bijvoorbeeld en hoger eigen risico kiezen waarmee u bespaart op de premie. Veelal kunt u maximaal tot 80% van het inkomen verzekeren, maar dit hoeft niet. Wanneer u al een belangrijk deel van uw hypotheek heeft afgelost, kunt u kiezen voor een lager verzekerd bedrag. Ook dat levert weer een besparing op.
Een AOV verzekering is maatwerk.
AOVzonderprovisie.nl kan samen met u een AOV verzekering samenstellen die voldoet aan uw wensen. Uiteraard ondersteunen wij u daarbij. Wist u bijvoorbeeld dat de fiscus meebetaalt aan uw AOV verzekering? De premie van een AOV verzekering is namelijk fiscaal aftrekbaar. Dat scheelt een hoop.
Vraag eens vrijblijvend een offerte op. Op de premie van de Amersfoortse bieden wij voor klasse 1 en 2 beroepen (lichtere beroepen) 10% korting tot aan het einde van de looptijd. Op de premie van Allianz kunnen wij 5% korting bieden (beroepsklasse 1 en 2) en u betaalt geen termijntoeslag. Hiermee kunt u 11% op de aov verzekering van Allianz besparen.

Vraag hier een offerte aan!