AOV verzekering ZZP | Veel ZZP’ers sluiten een AOV verzekering ZZP af op basis van execution only. Dat scheelt veel geld!

AOV verzekering ZZP

AOV verzekering ZZP  de beste verzekering op basis van execution only
Als ZZP’er bent u prima in staat om zelf een keuze te maken uit de verschillende AOV aanbieders in de markt. Dat betekent dat u uw voorwerk al heeft gedaan. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is: het offerteformulier execution only invullen en eventueel de polis afsluiten.
U kiest dus zelf de eindleeftijd, het verzekerde bedrag, eigen risico, enzovoort.
Bij execution only gaan we ervan uit dat u op de hoogte bent en goed voor uzelf kunt bepalen waaraan uw aov verzekering moet voldoen. De wet stelt echter dat u, naast het offerteformulier ook een kennistoets moet afleggen. Daarnaast willen we graag weten of het voor u duidelijk is wat execution only precies inhoudt. Wij moeten u dan ook vragen hiervoor een verklaring te ondertekenen.

Twijfelt u of execution only wel of niet voor u geschikt is, dan kunt u bij ons natuurlijk ook een offerte aanvragen op basis van een volledig advies.

Ga naar de home pagina van deze site en bepaal op welke basis u een offerte wenst te ontvangen. U ontvangt binnen 24 uur een aanbieding op maat. Wij helpen u graag!

Werkzaamheden AOV verzekering ZZP
Of u de verzekering nu sluit op basis van execution only of volledig advies, de werkzaamheden die wij verrichten na het afsluiten van de AOV Verzekering zijn precies hetzelfde. Zo bieden wij ondersteuning bij arbeidsongeschiktheid en kunt u altijd bij ons terecht met vragen. Daarnaast inventariseren wij één keer per jaar of er iets veranderd is wat van invloed kan zijn op uw AOV verzekering. De meeste AOV verzekeringen hebben een contract termijn van 3 jaar en kunt u daarna de verzekering opzeggen. Wij attenderen u hierop. De eerste drie jaren ontvangt u een commerciële starters korting. Door over te stappen naar een andere verzekeraar krijgt u dus weer drie jaar lang starters korting. Deze bedraagt bij de meeste verzekeraars 30% het eerste jaar, 20% het tweede jaar en 10% het derde jaar. Of dit voor iedereen een juiste keuze is, is maar de vraag. Wij gaan dit in ieder geval wel voor u bekijken.

Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat, neem dan contact met ons op!
AOVzonderprovisie.nl is onderdeel van Hanzestedenbedrijfsverzekeringen.