AOV verzekering Reaal | De Unim Plus AOV van Reaal richt zich op een speciale doelgroep. U moet dan denken aan artsen, accountants en controllers en directeur grootaandeelhouders.

AOV verzekering ReaalBij de AOV verzekering Reaal is een minimale opleiding HBO vereist. De Reaal Unim Plus AOV biedt een hoge instapkorting in de eerste drie jaren van de verzekering. U kunt een hoog inkomen verzekeren tot wel €219.000. Met de AOV verzekereing Reaal Unim plus verzekert u een bedrag per dag. U kunt het inkomen  voor maximaal 80% van het inkomen over de afgelopen drie jaren verzekeren. Daarbij kunt u kiezen uit een contractduur van 1 of 3 jaar. Het verzekerde bedrag mag met maximaal 10% per jaar verhoogd worden, zonder dat een gezondheidsverklaring noodzakelijk is.
Reaal hanteert het criterium beroepsarbeidsongeschiktheid en is een sommenverzekering. Wanneer u geen medische handelingen mag uitvoeren omdat u drager bent van het hepatitis B virus of vanwege besmettingsgevaar door de MRSA-bacterie, dan valt dat ook onder arbeidsongeschiktheid.

Kiest u voor een AOV verzekering Reaal, dan kiest u automatisch voor een offerte zonder advies. Daarvoor dient u ook de kennistoets AOV in te vullen.

AOV verzekering reaal

Wilt u, voordat u een keuze maakt, eerst contact met ons: Bel ons: 085-7600123 of vul het contactformulier in!

AOVzonderprovisie.nl is onderdeel van Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen B.V. en is gespecialiseerd in AOV verzekeringen