AOV Verzekering Aegon | Met de AOV verzekering van Aegon kunt u 80% van uw inkomen verzekeren. U kunt zelf bepalen welke oorzaken u wel of niet wenst mee te verzekeren.

De AOV verzekering Aegon kent de volgende varianten:

  • Ongevallen
  • Ongevallen en ernstige aandoeningen
  • ongevallen en ziektes zonder psychische aandoeningen
  • ongevallen en ziektes inclusief psychische aandoeningen.

aov verzekering aegon

AOV verzekering Aegon is de enige verzekering waarbij het mogelijk is om psychische aandoeningen uit te sluiten. De AOV verzekering Aegon gaat uit van het criterium beroepsarbeidsongeschiktheid. Bijzonder hierbij is dat Aegon op zoek gaat naar werk binnen uw eigen onderneming. Daarnaast geldt als basis een sommenverzekering.
Bij Aegon kunt u ervoor kiezen om de duur van de uitkering te beperken tot 5 of 10 jaar. Dat scheelt aanzienlijk in de premie.
Wanneer u arbeidsongeschikt wordt in het buitenland en zelf niet in staat bent om naar Nederland terug te keren, kunt u een beroep doen op Aegon. Als het vervoer niet volledig vergoed wordt, laat Aegon u mede op hun kosten terug naar huis komen.
Het verzekerde bedrag is drie-jaarlijks te verhogen met 15%. Hiervoor worden geen gezondheidsvragen gesteld.
Bij de meeste verzekeraars bepaalt het beroep de hoogte van de premie. Bij de AOV Verzekering van Aegon wordt gekeken naar de werkzaamheden die u werkelijk verricht. Dit kan een voordeel zijn. Stel u heeft in theorie een risicovol beroep, maar in de praktijk bent u uitsluitend bezig met leidinggeven of administratief werk. Bij Aegon betaalt u dan een lagere premie.

Kiest u voor een AOV verzekering Aegon, dan kiest u automatisch voor een offerte zonder advies. Daarvoor dient u ook de kennistoets AOV in te vullen.

AOV VERZEKERING aegon

Wilt u, voordat u een keuze maakt, eerst contact met ons: Bel ons: 085-7600123 of vul het contactformulier in!

AOVzonderprovisie.nl is onderdeel van Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen B.V. en is gespecialiseerd in AOV verzekeringen